Rosenborg møter Vålerenga – Sånn får du 10x pengene på Rosenborg seier

Etter en lang pause med cup- og landslagskamper er det endelig klart for en ny runde i Eliteserien. Det betyr også et av de klassiske oppgjørene mellom Rosenborg og Vålerengen. Etter en tøff start ser det ut til at Rosenborg er i siget, og når de mottar laget fra hovedstaden på søndag er det bare en ting som gjelder; det er tre nye poeng. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Vil Rosenborg i siget sikre tre poeng mot et VIF-lag med en god sesongstart?

Dette er en av klassikerne i norsk fotball. Et oppgjør mellom seiersvante trøndere mot hovedstadens stolthet. Lagene har møttes 88 ganger tidligere, og det er ikke til å legge skjul på at RBK har et godt tak på VIF. 46 av oppgjørene har endt med seier til Rosenborg, mens det er blitt uavgjort 20 ganger og seier til hovedstadslaget 22 ganger. Med en målforskjell i favør Rosenborg på 182 – 114 er det dermed ingen tvil om at trønderne har statistikken på sin side. I tillegg var siste gang Vålerenga vant mot Rosenborg i Eliteserien åtte år siden.

Imidlertid er som kjent ballen rund og det skal spilles nitti minutter før poengene deles ut. Rosenborg er i siget med to seire på de to siste kampene, og laget sikret seg tre poeng i det tøffe borteoppgjøret mot Brann i lagets siste kamp. VIF gikk derimot på en skikkelig smell og tapte hele 0-3 hjemme i lokalderbyet mot Lillestrøm. Fjorårets møter mellom lagene endte med seier til Rosenborg i både serie og cup, men det har neppe noe å si når kampene blåses i gang.

Over 10x pengene tilbake hvis Rosenborg vinner

Denne kampen i Eliteserien er en ypperlig anledning til å få noen ekstra kroner å spille for. Det får man hos Coolbet om man registrerer seg som ny spiller. Dette ved å plassere 100kr på Rosenborg seier, du vinne opp til hele 1194 kr.

Trinn for trinn
1. Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye –> her
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alt på at rosenborg skal vinne
4. Du vinnee 1194kr hvis Rosenborg vinner kampen

Ikke gå glipp av dette tilbudet og vær oppmerksom på at oddsen kan falle og gjelder ved skrivetidspunktet.