NORGE MØTER SØR-KOREA – SÅNN FÅR DU 12X PENGENE PÅ KLAR NORSK SEIER

Verdensmesterskapet i fotball for kvinner går inn i den avgjørende runden av gruppespillet, og det skal avgjøres hvilke lag som går videre til cupspillet. Norge kom godt i gang med seier mot Nigeria 3-0, men tapte knepent mot Frankrike etter et VAR-straffespark. Norge ligger som nummer to i gruppen, men i den siste kampen er det kun en ting som gjelder; det er tre nye poeng. Se hvordan du kan få 12x penger i norsk seier nederst i artikkelen.

Årsaken til at Martin Sjögrens lag behøver det er ganske enkel. Nigeria har også like mange poeng som Norge etter at de beseiret Sør-Korea i forrige kamp, det betyr at om de slår Frankrike i den siste kampen så holder det ikke med uavgjort for Norge. Derfor må de norske kvinnene bare kjøre på fra start for å vinne den siste kampen. Det burde gå greit mot et Sør-Korea som har tapt begge de to første kampene uten å score mål.

Ta sjansen til en fin bonus

Denne siste kampen i gruppespillet i VM er en super mulighet til å få noen ekstra kroner å spille for. Hos Coolbet får man 500kr ekstra om man registrerer seg som ny spiller og setter inn 100kr. Ved å plassere alt på Norsk seier med to mål eller mer kan du vinne hele 1272kr

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye –> her
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser allt på seier til Norge Handicap (3-veis) 1-0
4. Du vinner 1272kr hvis Norge vinner kampen med minst to mål (600×2,12)

Ikke gå glipp av dette tilbudet og vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.