NORGE MOT ENGLAND I VM – SÅNN DU FÅR OVER 12x PENGENE NÅR NORGE VINNER SLAGET I NORMANDIE

Det strammer seg virkelig til i fotball-VM for kvinner. Nå gjenstår bare en kamp før man kjemper om medalje. For Norge er det England som er siste hinder på veien før det skal spilles om edelt metall. Derfor er det viktig å vinne det kommende slaget i Normandie. De norske damene har heller ikke glemt at England var lagets nemesis i forrige VM. Det alene er motivasjon nok til å beseire de tre løvene. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Bookmakerne tror på England, men Norge vil hevne tapet fra forrige VM

I kvartfinalen mot England er det vinn eller forsvinn for Martin Sjögrens kvinner. I åttendedelsfinalen ble Australia beseiret etter imponerende opptreden i straffesparkkonkurransen. Tar Norge med seg godfølelsen fra denne kampen blir de engelske løvene et overkommelig hinder.

England har heller ikke hatt et dårlig VM og holdes som favoritt hos bookmakerne, men om ikke kamp om medaljer er nok så har Norge også et annet incitament for å vinne kvartfinalen. Det er å hevne det forsmedelig 1-2-nederlaget mot nettopp England i åttendedelsfinalen i VM i 2015. Vi tror at akkurat dette tipper kampen Norges vei under slaget i Normandie. Motivasjonen er på topp og de norske kvinnene har los på medaljer. Med flagget på brystet er de klare for å parkere spøkelset fra 2015 for godt. Slaget i Normandie blåses i gang på Stade Oceane i Le Havre klokken 21.00 torsdag 27. juni.

Over 12x pengene tilbake når Norge slår England

Kvartfinalen mot England er en flott anledning til å spille med bonuspenger. Disse får du hos Unibet når du registrerer deg som ny spiller. Få en 200% bonus opp til 1000kr. Dette gir deg muligheten til å få over 12 ganger dine innskuddspenger hvis Norge vinner!

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Unibet og les betingelser og vilkår nøye –> her
2. Sett inn 100kr – 1000kr og få 200% ekstra å spille for
3. Plasser alt på seier til Norge (3,80 i odds)
4. Du vinner over 12x innskuddspengene hvis Norge slår England og går til semifinalen i VM

Ikke gå glipp av dette supre tilbudet! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.