NORGE MOT AUSTRALIA I VM – SÅNN FÅR DU 16X PENGENE NÅR NORGE GÅR TIL KVARTFINALEN

Fotball-VM for kvinner er nå kommet til utslagsrundene. I cupspillet er det vinn eller forsvinn. Skal det bli edelt metall på de norske kvinnene er kun seier godt nok. I åttendedelsfinalen venter hard motstand når vi møter Australia. Laget fra down under blir ingen enkel match. Likevel tror vi at Norge fikser dette og avanserer til kvartfinalen. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Nå gjelder det for Martin Sjögrens norske landslag. I åttendedelsfinalen tåler ikke Norge feilskjær. Her er kun seier godt nok om det skal bli kvartfinale 27. juni. Norge vant mot Sør-Korea, og sikret seg tre viktige poeng. Kampen mot Australia blir tøff, men Australia spiller mer europeisk og det taler til Norges fordel.

Norge er bedre enn oddsene sier

Hos bookmakerne er Australia favoritten, men de frykter norsk defensiv organisering og Caroline Graham Hansen i angrep. For Norge gjelder det å stoppe mesterskapets toppscorer Samantha Kerr som scoret hele 4 mål i forrige kamp. Gjør de det handler det om å score ett mål mer enn Australia. Spenningsmomentet er om Caroline Graham Hansen blir fit for fight etter leddbåndskaden hun fikk i forrige kamp. Uansett tror vi at Norge har momentumet og vinner kampen. Den sparkes i gang på Allianz Riviera i Nice klokken 21.00 lørdag 22. juni.

Over 16x pengene tilbake når Norge vinner og avanserer til kvartfinalen i VM

Åttendedelsfinalen i fotball-VM er en fin anledning til å spille med bonuspenger. De får du hos Coolbet når du registrerer deg som ny spiller. Plasserer du 500kr på norsk seier og avansement til kvartfinalen kan du vinne hele 1650kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye –> her

2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for

3. Plasser bonuspengene på seier til Norge (3,30 i odds)

4. Du vinner 1650kr hvis Norge vinner og går til kvartfinalen i VM

Gå ikke glipp av dette tilbudet! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.