Målrik kamp gir deg 12 ganger pengene!

Eliteserien i fotball er godt i gang og det er klar for den tiende serierunden. Det betyr også sesongens første derby mellom to klubber som hvert år møtes til to kamper som det alltid knytter seg store forventninger til. Det er selvsagt snakk om oppgjøret mellom Brann og Rosenborg i Bergen. En klassiker mellom trøndere og vestlendinger. Et oppgjør mellom seiersvante trøndere og alltid forventningsfulle og optimistiske bergensere. Foran søndagens spennende match har de røde fra Bergen ekstra god grunn til å være optimistiske tatt i betraktning hvordan serieåpningen har gått.

Brann godt i gang – trøblete start for Rosenborg

Kampene mellom disse to lagene har en lang og ærerik tradisjon. Det er selvsagt rivalisering mellom supporterne, men ikke som hatet når Celtic og Rangers møtes i The Old Firm. Det er derfor en fest både før, under og etter kampen, og med god stemning på tribunen og tette dueller på banen.

Tilsvarende oppgjør i oktober 2018 var ansett som seriefinalen etter at Brann hadde ledet serien lenge. På en mildt sagt forfordelig gressmatte vant Rosenborg 2-1. Etter dette gikk luften ut av Brann som til slutt endte på tredjeplass, mens trønderne vant serien for 4. år på rad.

I år er imidlertid bildet forandret. I Rosenborg har det vært mye rot og ny trener kom ikke på plass før i januar. Sesongoppkjøringen ble derfor langt fra optimal, og det har man sett resultatet av. Med fire tap, tre uavgjort og kun to seire ligger RBK på en beskjeden 12. plass med 9 poeng. Brann har startet noe bedre og ligger på 5. plass med 17 poeng med en kamp mer etter «tyvstart» av den femtende serierunden i april. Med tre tap, to uavgjort og fire seire og flere scorede mål, er de klar favoritt før søndagens kamp.

Få en sportsbonus på 500 kroner og vinn om det blir over 2,5 mål i kampen

Denne spenningen kan man også ta del i ved å spille på kampen mellom Brann og Rosenborg. Penger til et bet får man hos Coolbet ved å registrere seg som ny spiller. Setter man inn 100 kroner får man en oddsbonus fra bettingselskapet på 500 kroner. Disse pengene kan gi en gevinst på 1242 kroner (2,07 i odds akkurat nå) hvis det blir over 2,5 mål i kampen. Ifølge statistikken, har det blitt scoret over 2.5 mål i 14 av de siste 15 kampene mellom lagene. Kampen starter klokken 20:00, og selv om det er gøy å vinne på et bet uansett er det enda morsommere når de fleste pengene er spill på bookmakerens bekostning.

Trinn for trinn