Fotballprofeten – 80 000 kr i premiepotten

Runde 4 av Fotballprofeten F2P har startet, og denne uken tar vi for oss seks av de beste kampene fra de fem øverste europeiske ligaene i fotball.

Det er helt gratis å delta i Fotballprofeten F2P, men konkurransen har 18 års aldersgrense.

Hvor mye er den totale premiepotten på?

Om du klarer å gjette riktig resultat i de 6 kampene vi har valgt kan du vinne 80 000 kr. Om ingen vinner denne runden øker premiepotten til 100 000 kr neste uke, så her er det ingen grunn til å ligge på latsiden.

Runde 4 i Fotballprofeten stenger lørdag 11. september, kl. 15:30, for da starter rundens første kamp.


Aldersgrense 18 år | Les regler og vilkår nøye.

Dette er rundens kamper

Bundesliga
Bayern München – Bochum (18.09, kl. 15:30)
Hjemmelaget er store favoritter, og det store spørsmålet er hvor mange mål Bayern vinner med.

La Liga
Atlético Madrid – Athletic Bilbao (18.09, kl. 16:15)
Her kan det bli kamp mellom to lag som kjemper om ligagullet. Ingen av lagene har tapt i ligaen ennå. Mens Atlético er regjerende seriemester har Athletic Bilbao vært med i de to siste Copa del Rey-finalene.

Premier League
Aston Villa – Everton (18.09, kl. 18:30)
Et klassisk møte på midten av tabellen. Everton har fortsatt ikke tapt denne sesongen, mens Villa har tapt to av fire.

Tottenham – Chelsea (19.09, kl. 17:30)
Her blir det trykk, og Tottenham har mye å bevise etter å ha tapt 3-0 mot Crystal Palace, selv om det sto 0-0 frem til 76. spilleminutt. De siste kampene mellom disse lagene har vært jevne, men Chelsea er favoritter.

Ligue 1
PSG – Lyon (19.09, kl. 20:45)
PSG har et stort press på å hente medaljer i år, og har startet godt med fem av fem seire. Lyon kan være farlige, men bør ikke ha en sjanse mot det stjernelaget som PSG har denne sesongen.

Serie A
Juventus – Milan (19.09, kl. 20:45)
Milan har tre seire, men stiller sannsynligvis uten Zlatan til denne kampen, selv om svensken var friskmeldt til forrige ligakamp og scoret mål. Juventus har en seier av tre mulige, så her kreves det mer fra Allegri og hans mannskap.

Slik fungerer det

Runde 4 i Fotballprofeten Free2Play er i gang, og det gjelder å ha riktig resultat i de seks nevnte kampene. Om du er den eneste med alt rett vinner du 80 000 kr. Om flere har rett blir premiepotten delt likt mellom de med alt rett.