Få 1278 kroner om både Frankrike og Norge scorer mål i VM-kampen

Det åttende verdensmesterskapet i fotball for kvinner er godt i gang. Både vertslandet Frankrike og Norge kom godt i gang med seier i åpningskampen. Nå er det klart for storoppgjøret i gruppe A når vertslandet Frankrike møter Norge til batalje på Allianz Riviera i Nice. Frankrike vant 4-0 over Sør-Korea i den første kampen, mens Norge slo Nigeria med 3-0. Med andre ord er dette to offensive og scoringsvillige lag, noe som du kan benytte til din fordel.

Frankrike er favoritt hos bookmakerne, men også Norge vil score mål

Kamp nummer to i fotball-VM kommer garantert til å bli en vanskelig og tøff kamp for Martin Sjögrens kvinner. Frankrike ligger som nummer 4 på den siste verdensrankingen fra FIFA mens Norge er rangert som nummer 12. Derfor er ikke overraskende, Frankrike favoritt til å vinne denne kampen hos bookmakerne. Likevel er det slik at selv om det blir en tøff kamp for Norge, så vil det med to offensive lag også bli en åpen kamp. Begge lag liker å angripe og lage mål, og det kan du som spiller tjene gode penger på.

Sett inn 100 kroner og få 500 bonuskroner til et bet på at både Frankrike og Norge scorer

Denne tøffe kampen i fotball-VM for kvinner er en fin anedning til å spille med bonuspenger. Penger man får hos Coolbet når man registrerer seg som nye spiller. Når man gjør det og setter inn 100 kroner på kontoen sin, så byr Coolbet på en oddsbonus på 500 kroner. Sagt på en annen måte så sørger 100-lappen for at man får hele 600 kroner til et bet (odds på 2,13) på at både Frankrike og Norge lager mål i løpet av kampen. Kampen sparkes i gang onsdag 12. juni klokken 21.00. Deretter er det bare å krysse fingrene for minst en scoring til hvert lag. 

Trinn for trinn

1. Gå til Coolbet sin kampanjeside og les betingelser og vilkår nøye her
2. Registrer deg og sett inn 100 kroner
3. Velg VM-kampen Frankrike-Norge
4. Sett et bet på at begge lager scorer mål (odds 2,13)