Før kampen: Coppa Italia-finalen!

Den italienske fotballen har våknet fra sin dvale, og nå skal Coppa Italia-finalen avgjøres! Kampen er mellom to historisk sterke lag som skal by på spenning, drama, og forhåpentligvis mange mål. Gjør deg klar for italiensk fotballkunst.

Napoli – Juventus
Kampstart: 21:00

Napoli – På vei tilbake?

I år har det vært vanskeligere å få gode resultater for Napoli, spesielt når det kommer til første halvdel av sesongen. Etter ankomsten av Rino Guttaso har laget omsider begynt å uttrykke seg positivt igjen, de er mer kyniske med bedre balanse over alle ledd på banen.

I de to semifinalene mot Inter var det Inter som skapte flest sjanser i løpet av de 180 minuttene. Men det var den sterkt organisatoriske oppstillingen som sikret seieren over Gatusso sine menn. Færre sjanser, men bedre uttelling var oppskriften i semifinalen.

Det defensive paret med Koulibaly-Maksimovic vil med stor sannsynlighet stille fra start igjen. Med Insigne og Mertens stiller de også sterkt på topp, med belgiske Mertens som toppscorer.

Juventus – Evige favoritter?

Juventus tok seg til finalen etter flere åpne spørsmål om formen. Også før pausen stanget Juve mot Verona og Lyon. Selvfølgelig hjelper det å vinne 2-0 over Inter i Serie A.

Sarri skal styre laget med høyt tempo og agressivt press. Om det blir en slitekamp vil fem bytter komme godt med, og de er godt representert på benken.

I angrep forventer vi at Cristiano Ronaldo tar ansvar. Det faktum at Sarri kjenner hvilke egenskaper som ligger i mange av spillerne han møter til onsdag, kan ha mye å si for hvordan spillet utvikler seg.

Coppa Italia-finalen på TV

Om du skal se den italienske cupfinalen på TV er det TV 2 som eier rettighetene, og kampen vises på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 1. Du vil i tillegg få tilgang til kampen via Unibet livestream.