Wolves mot Man Utd i PL – Få nesten 14x pengene på seier til United

Premier League er i gang og racet om poeng og en god plassering i mai 2020 hardner til for hver serierunde. Det er nå klart for andre serierunde og prestisjeoppgjør mellom Wolverhampton Wanderers og Manchester United. Solskjærs menn har mål om å ende Topp 4 denne sesongen og dermed må neste hindring på veien, Wolverhampton, overvinnes borte på Molineux. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Solskjærs menn har momentum

Det blir garantert et tett og knallhardt oppgjør når the Red Devils reiser 75 miles sørover for å møte Wolves. Om de blir kastet til ulvene gjenstår å se, men etter den gode serieåpningen har Solskjærs lag momentum inn i kampen som avgjør oppgjøret til gjestenes fordel. Man U åpnet hjemme med en klar 4-0-seier over Chelsea, og selv om resultatet nok er noe flatterende gir det laget en boost inn i den tøffe bortekampen. 

Wolves serieåpnet med 0-0 borte mot Leicester, og har dermed ikke den samme PL-følelsen som gjestene. Wolverhampton imponerte med en sterk 7.-plass i sin første sesong etter returen til Premier League og endte på plassen bak gjestende United. Forrige sesongs to oppgjør ende uavgjort 1-1 på Old Trafford og med Wolves seier 2-1 på Molineux. Alt dette er historie og påvirker neppe den kommende kampen. Det gjør det nok heller ikke at Wolves har imponert i Europa League-kvalifiseringen med til sammen 8-0 i de to siste kampene.

Nettopp at Wolves spilte kvalifisering på torsdag samt de røde djevlenes gode følelse fra Chelsea-kampen, tror vi avgjør den tøffe kampen i gjestenes favør. Kampen starter på Molineuxklokken 21.00 mandag 19. august.

Nesten 14x pengene om Man U slår Wolves

Kampen i PLs andre serierunde mellom Wolverhampton og Manchester United gir en god anledning til å spe på kontoen. Som ny spiller hos ComeOn får du 500% opptil 500 kroner i bonuspenger. Satser du deretter 600 kroner på at Man U vinner kampen kan du vinne hele 1380kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Man U (2,30 i odds) 
4. Du vinner 1380kr hvis Man U vinner kampen mot Wolves i PL-kampen på dine Opprinnelige 100kr

Gå ikke glipp av denne sjansen! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.