Foto: Vaughn Ridley/Getty Images/AFP

Vinn eller få innsatsen tilbake på Emil Meek!

Emil «Valhalla» Meek skal ut i en skjebnesvanger kamp mot australske Jake «The Celtic Kid» Matthews i UFC Fight Night 168. Det er veldig mye som står på spill for den norske krigeren, for dette er siste kamp i UFC-kontrakten. De to forrige mot henholdsvis Kamaru Usman og Bartosz Fabinski endte med tap, og for å øke spenningen kan du nå spille på Meek og få pengene tilbake om han ikke vinner! Les mer om tilbudet nederst i artikkelen.

Meek er bombesikker

For Meek er bare seier godt nok, noe han selv virker å være fullstendig klar over. Det kan trygt sies at han har jobbet hardt for å nå toppformen. Etter kampen mot Fabinski, som han selv mener han burde slå, så har det blitt et opphold fra kamper for å jobbe med seg selv. Det er 1,5 år siden forrige kamp, og nå har han vært på oppkjøring i Las Vegas. Der har det uten tvil blitt jobbet mye med bryting som han har slitt litt med. Det er få som klarer å presse seg like hardt som Emil Meek, og vi gleder oss til å se om han klarer å få til mer på bakken natt til søndag.

Jake «The Celtic Kid» Matthews

25-åringen fra Australia debuterte som proff på MMA-scenen i en alder av 18 år. Han hadde en strålende start med 7 av 7 seire før han inntok UFC-scenen. Han har gått 12 kamper for organisasjonen og vunnet 8. Forrige kamp vant han mot svenske Rostem Akman på avgjørelse, og han er også favoritt til å vinne natt til søndag. Matthews er bare 25 år og har mye selvtillit i forkant av kampen.

Meek må ha forbedret seg

Det er liten tvil om at Emil er en god fighter, men han sliter litt med å forsvare seg. Han viser mye styrke i slag, men som mot Usman ble det en ganske kjedelig kamp. Han manglet styrke på bakken, og fikk aldri overtaket. Det er fint mulig han holder alle tre rundene, men om det er ved å forsvare seg på bakken kan det bli en mørk kveld. Matthews er veldig god på bakken, så nå får vi se om treningen bærer frukter.

Tilbudet

Betsafe gir sine spillere et risikofritt spill verdt enten 250 kr eller 500 kr på kampen. Spillet plasseres med egne penger, men om du ikke vinner får du innsatsen tilbake, helt uten omsegningskrav. Tilbudet er tilgjengelig for både nye og eksisterende spillere.

Slik fungerer det

1. Gå til kampanjesiden siden ved å trykke her eller på knappen nedenfor. Les regler og vilkår nøye.
2. Velg et 250 kr eller 500 kr risikofritt spill, og logg inn på din konto eller registrer deg som ny spiller.
*Som ny spiller får du også deres vanlige velkomsttilbud på odds med 500 kr ekstra på første innskudd!
3. Gjør et innskudd for å ha tilstrekkelig med midler på konto, og sett ditt spill. Taper spillet får du innsatsen tilbake uten omsetningskrav.


UFC på TV og Livestream

Viaplay viser mer enn 40 UFC-events i året med norske stjerner som Emil Meek og Jack Hermansson. Meek sin kamp vises på Viasport 1 og Viaplay, og kampen starter rundt 00:30, natt til søndag den 23. februar.