UFC 241 – Miocic gir god verdi – slik får du over 13 i odds

Den etterlengtede kampen mellom den nåværende tungvektsmesteren Daniel “DC” Cormier og Brock Lesnar fant aldri sted siden sistnevnte pensjonerte seg. Dette åpnet imidlertid døren for en omkamp mellom Cormier og Stipe Miocic, som mistet tittelen til Cormier under UFC 226 i juli 2018. Cormier mot Stipe 2 vil bli utkjempet i helgen på Honda Center Anaheim. Les artikkelen for å se hvorfor Miocic er et godt valg og hvordan du får 13 i odds på den tidligere mesteren. Finn ut hvordan nederst i artikkelen.

Stipe Miocic var bookmakernes favoritt til å vinne den første kampen mellom de to kjempene, men Cormier forhindret dette i sin UFC-tungvektsdebut ved å slå ut Miocic med et ødeleggende høyreslag i første omgang. Seieren gjør Cormier til forhåndsfavoritten i omkampen med odds på 1.74.

Et etterlengtet returoppgjør

Lørdagens kamp blir mellom to aldrende utøvere på slutten av sine profesjonelle karrierer. Cormier som er 40 år gammel er på randen til å pensjonere seg, og Miocic-kampen kan gå inn i historien som hans siste UFC-kamp hvis han skulle forsvare tittelen sin. For øyeblikket har «DC» bare ett tap og en ikke-konkurranse på sin ellers upåklagelige MMA-statistikk. Begge kom mot lett tungvektsmester Jon Jones. Cormier har belter i to klasser etter å ha slått Miocic i tungvekt og fått tittelen i lett tungvekt mens Jones var suspendert.

Miocic som er 36 år og 193 centimeter høy, er den yngste og høyeste av de to veterankjemperne. Hans rekkevidde på 203 centimeter gir ham en betydelig fordel i forhold til Cormier som ligger 13 centimeter lavere med en rekkevidde på kun 184 cm. Før han tapte mot “DC” hadde Miocic seks strake seire og hadde forsvart tittelen tre ganger, noe som er UFC-tungvektsrekord. Totalt har den Cleveland-baserte kjemperen av kroatisk avstamming vært favoritten i 10 av hans siste 13 kamper, ​​så det kan gi god avkastning at han ses på som underdog.

Slik får du over 13 ganger pengene dine på seier til Miocic

ComeOn er kjent for konkurransedyktige betingelser og tilbyr 2.20 i odds på at Stipe Miocic beseirer Daniel Cormier. Hvis du benytter deg av innskuddskampanjen for nye spillere kan du gjøre 100kr til 1320kr.

Slik fungerer det:

1. Gå til kampanjesiden og les vilkår & betingelser → HER
2. Registrere deg og sett inn 100kr of få 500kr ekstra å spille for
3. Sats alt på seier til Miocic til odds 2.20
4. Hvis Miocic vinner blir 100kr til 1320kr