UFC 249: Vinn stort på main event

Etter et avbrekk skal det endelig bli voldsom bryting, beinharde slag og snikende albuer når Tony Ferguson og Justin Gaethje eksplorer i ringen natt til søndag 10. mai. Natten er fylt med et spennende fight-card, og da kliner Unibet til med kraftig oddsboost på fighterne! Eventuelle gevinster påvirket av oddsboosten utbetales som gratisspill, mens fra ordinær odds blir uttakbare penger.

Tilbudet er bare tilgjengelig for nye spillere.

Hvilken velger du?

Tony «El Cucuy» Ferguson | 14-1 UFC
Odds 10.00 (1.48)

Justin «The Highlight» Gaethje | 4-2 UFC
Odds 10.00 (2.78)

Om Ferguson | #2 UFC lettvekt

Ferguson gjør ting på en helt spesiell måte, så forberedelser mot 36-åringen er omtrent nytteløst. Fra avstand kommer han med kraftige spark i magen og lynraske slag mot ansiktet. Går han i bakken ruller han rundt og kommer opp på bena igjen. En spennende Jiu Jitsu-fighter som klarer ufattelige ting i ringen.

Om Gaethje | #4 UFC lettvekt

Gaethje er en agressiv type i ringen, en knock-out-maskin. Med slag som minner om lastebiler klemmer han til og står med 18 KO’s i MMA-karrieren. En meget kapabel wrestler er han også, så her blir det et stort press fremover.

Hvordan går dette?

Begge fighterne har allerede sagt de skal møte Khabib i kampen om tittelbeltet i lettvekt, og alt kan skje i en kamp som dette. Nå er Ferguson forhåndsfavoritt, og rekkevidden hans er en betydelig fordel. Vi er i alle fall helt sikre på at dette blir en eksplosiv kamp.

Vi anbefaler også at du ser tungvekt-kampen Francis Ngannou vs Jairzinho Rozenstruik som er 2 kamper før denne. Francis Ngannou har et slag som er målt i 96 hestekrefter, bokstavelig talt like hardt som en bil.

Se UFC på TV

Tilbudet

1. Registrer deg hos Unibet via denne linken eller en av de grønne knappene på denne siden. Les regler og vilkår nøye.
2. Gjør et innskudd og sett ditt spill på én av fighterne med økt odds (maks 100 kr).
3. Vinner spillet får du din gratisspill og uttakbare penger.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no