Southampton – Man Utd – Så får du nesten 13x innsatsen på seier til United

Premier League er kommet til den fjerde serierunden og allerede nå er noen lag i poengnød i forhold til sesongens ambisjoner. To av disse lagene møtes på St. Mary’s Stadium når Southampton tar imot gjester fra den røde delen av Manchester. Ambisjonene hos United er å ende Topp 4 i Premier League, mens Southampton vil holde seg unna nedrykkspøkelset. Skal Solskjærs menn være i rute i forhold til klubben og fansens mål må Southampton beseires borte på St Mary’s. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Solskjærs menn vinner på lørdag

De tre første kampene har ikke vært en dans på roser for de to lagene som møtes til kamp om tre poeng på St. Mary’s. The Saints startet sesongen katastrofalt med tap mot Burnley og Liverpool. Klubben ligger dermed på nedrykk før The Red Devils kommer på besøk. Man U startet sesongen med en flatterende 4-0-seier over Chelsea, men deretter har det gått utforbakke. Først ble det uavgjort mot Wolverhampton før det ble et uheldig hjemmetap mot Crystal Palace i forrige serierunde.

Dermed er det bare ett poeng som skiller The Saint og The Red Devils når de møtes til denne viktige kampen. Det betyr Manchester United trenger tre poeng for å ha heng på den viktige fjerdeplassen i PL. Vi tror at Manchester United avslutter den dårlige trenden og tar med seg alle poengene for å holde liv i drømmen om Champions League-spill kommende sesong. Kampen starter på St. Mary’s klokken 13.30 lørdag 31. august.

Nesten 13x innsatsen om Man U vinner mot Southampton i Premier League

Kampen på St. Mary’s er en flott anledning til å spe på kontoen. Som ny spiller hos ComeOn venter det deg en bonus på 500% opptil 500 kroner. Satser du deretter alle 600 kronene på seier til Man U kan du vinne hele 1290kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Man U (2,15 i odds)
4. Du vinner 1290kr hvis Man U vinner bortekampen mot Southampton

Mist ikke denne sjansen! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.