Rosenborg mot Maribor i CL-kval – Så får du høye odds på Rosenborg-seier

I kvalifisering til gruppespillet i Champions League strammer det seg til. Det er klart for andre og siste kamp i tredje kvalifiseringsrunde før play off-runden avgjør hvem som sikrer seg plass i det attraktive gruppespillet. 26 lag er direkte kvalifisert, mens de andre lagene må gjennom en tildels lang og vanskelig kvalifisering for å sikre seg en av de 6 siste plassene i gruppespillet. Et av disse er Rosenborg, og neste hindring er Maribor hjemme på Lerkendal. Se kampanjen nederst i artikkelen.

På hjemmebane vinner RBK

Rosenborg har vært i gruppespillet i Champions League hele 11 ganger, men siste gang var i 2007/2008. Derfor begynner trønderne å bli ganske så sugne på en ny opptreden i det ypperste selskapet. Riktignok har RBK hatt 5 gruppespill i UEFA-cupen og Europa League etter den tid, men lite kan måle seg med en plass i Europas gjeveste fotballturnering. 

Hittil i kvalifiseringen har Rosenborg hatt bra flyt. Første hinder nord-irske Linfield ble slått 6-0 over to kamper. Mot hviterussiske BATE Borisov ble det sammenlagt 3-2 etter 2-0 hjemme på Lerkendal i den siste kampen. Forrige onsdag slo Rosenborg til med en knallsterk 3-1-seier over Maribor på bortebane i Slovenia. Hittil i CL-kvalifiseringen har Rosenborg kun sluppet inn 2 og scoret 12 mål. Hjemme på Lerkendal vil trønderne garantert score enda flere mål og sørge for at klubben kommer til play off. Rosenborg har momentum og tok en sterk 5-2 seier mot Tromsø på lørdag samtidig som flere av de som spilte CL-kvalifiseringen hvilte. 

Rosenborg-supporterne liker Champions League, og med den 12. mann på tribunen sikrer Rosenborg seieren. Det er klart for returoppgjøret i den 3. kvalifiseringsrunden til Champions League. Kampen starter på Lerkendal klokken 19.00 tirsdag 13. august.

Over 10x pengene om Rosenborg slår Maribor

Kvalifiseringskampen til Champions League mellom Rosenborg og Maribor er en god anledning til å spe på kontoen.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden og les betingelser og vilkår nøye –>HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Rosenborg (1,76 i odds) 
4. Du vinner 1056kr hvis Rosenborg vinner kampen mot Maribor i CL-kvalifiseringen

Ikke mist denne flotte muligheten! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.