Rosenborg – Dinamo Zagreb i Playoff til CL – Få 16x pengene på Rosenborg-seier

Det strammer seg virkelig til i kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League. For Rosenborg er det nå en kamp som gjenstår i playoff som vil avgjøre om det blir gruppespill i Champions League eller Europa League denne høsten.

På Lerkendal vinner RBK

Med 11 gruppespill i Champions League på CV-en så vet Rosenborg hva det handler om i den andre playoff-kampen til CL. Forrige gang det ble spilt CL-fotball på Lerkendal var i 2007/2008-sesongen. Dermed er Rosenborg og Lerkendalspublikummet mer enn klare for spill i Champions League denne høsten.  

På veien til playoff er lag som Linfield, BATE Borisov og Maribor beseiret med henholdsvis 6-0, 3-2 og 6-2 over to kamper. Forrige ukes playoff-kamp i Kroatia endte derimot med et uheldig tap 2-0. Rosenborg hadde mer ball og flere sjanser enn Dinamo Zagreb. På Lerkendal scorer RBK garantert mål, og etter hjemmeseier i den siste serierunden på lørdag er scoringsformen inne. Dermed har Rosenborg momentum og det gjør at RBK vinner. Kampen starter på Lerkendal klokken 21.00 tirsdag 27. august.

Få 16x pengene om Rosenborg vinner mot Dinamo Zagreb i Champions League playoff

Den andre playoff-kampen til gruppespillet i Champions League mellom Rosenborg og Dinamo Zagreb er en flott mulighet til å spe på kontoen. Som ny spiller hos ComeOn får du 500% opptil 500 kroner i bonuspenger. Satser du deretter 600 kroner på Rosenborg-seier kan du vinne hele 1590kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Rosenborg (2,65 i odds)
4. Du vinner 1590kr hvis Rosenborg vinner kampen mot Dinamo Zagreb i CL-playoffen

Ikke mist denne spillemuligheten! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.