Nurmagomedov er favoritten – slik får du 15 ganger i pengene

UFC 242 finner sted i Abu Dhabi lørdag 7. september klokken 21, noe som betyr gjensyn med Khabib Nurmagomedov som ikke har konkurrert siden han beseiret den tidligere mesteren Conor McGregor i oktober i fjor. Nurmagomedov som er ubeseiret gjennom 27 kamper vil forsvare sin lettvekttittel mot Dustin Poirier, som vant sin «midlertidige» lettvektstittel ved å slå fjærvektmester Max Holloway i april. Sjekk hvorfor seier til Nurmagomedov ved kapitulering gir den beste verdien, og hvordan du kan få over 15 ganger pengene for seieren.

Stor forskjell i fighter-stil

Alle som har sett Nurmagomedov i oktagonen vet at russeren liker å få kampen ned på matten og deretter gjøre arbeidet. Poirier på sin side har fordelen når de to fighterne står oppreist. Poirier i likhet med McGregor er en stor bokser, men amerikaneren vil være i alvorlig trøbbel hvis han blir fanget under Nurmagomedov på matten. Derfor vil de to kjemperne ha forskjellig tilnærming til kampen. Poirier vil ønske å få Nurmagomedov til å bokse med en gang, mens russeren kan koste på seg en mer tålmodig strategi vel vitende om at før eller siden vil muligheten til å flytte matchen ned på matten komme.

Når begge kjemperne har hver sin åpenbare styrke, kan kampen avgjøres av deres svakheter. I boksing har Nurmagomedov vist stor utholdenhet og forsvarsevne. Ifølge statistikken har russeren bare tatt imot 1,7 betydelige slag i minuttet mens han har gitt fra seg 4,29 betydelige slag per minutt. Mye av dette forklares med at Nurmagomedov kan gi slag på gulvet og samtidig unngå tilsvarende fra motstanderen. Motsatt så leverer Poirier et høyt volum med 5,75 tellende slag per minutt, men må også tåle så mye som 4,08 slag per minutt. Avslutningsvis kan Poirier være en relativt svakere bryter enn hva Nurmagomedov er som bokser.

Det er lite sannsynlig at Poirier vil kunne avvise alle forsøk på å ta kampen ned på matten. Kampen vil til slutt havne på gulvet og det er derfor vi tror at Nurmagomedov vil vinne ved kapitulering.

Slik får du over 15 ganger pengene dine på seier til Nurmagomedov

Bettingselskapet ComeOn er kjent for konkurransedyktige betingelser, og tilbyr 2.60 i odds på at Khabib Nurmagomedov slår Dustin Portier ved kapitulasjon (To win by submission). Om du benytter deg av kampanjen for nye spillere kan du gjøre 100 kroner til 1560 kroner.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Nurmagomedov (To Win By Submission til 2,60 i odds)
4. Du vinner 1560kr hvis Nurmagomedov beseirer Poirier ved kapitulasjon

Mist ikke denne sjansen! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.