Messi skal score igjen

Endelig er La Liga tilbake med det beste av spansk fotball, med stor sannsynlighet skal Messi score igjen i helgen. Det er jevnt i toppen med to poeng som skiller Barcelona og Real Madrid, og Barcelona bør få en forholdsvis enkel oppgave mot Mallorca på lørdag kveld.

Messi er toppscorer i La Liga denne sesongen, så da passer det utmerket at MrGreen dobler oddsen på Messi-scoring til 3.00. Eventuelle gevinster utbetales uten omsetningskrav, og du kan i tillegg få fem free bets verdt 100 kr per! Les mer om tilbudet nederst i artikkelen.

Merk at tilbudet bare er tilgjengelig for nye spillere.

Mallorca – Barcelona
13. juni, 22:00
Messi scorer mål: 3.00 (1.50)


Målgarantisten Messi

Med 19 mål på de første 27 kampene denne sesongen ligger Messi på et gjennomsnitt av ett mål hvert 99. minutt. Når vi også legger til at Mallorca lukter på nedrykk og har sluppet inn 44 mål denne sesongen føles dette som et sikkert spill. For å ytterligere styrke dette ypperlige tilbudet scoret Messi hat-trick sist lagene møttes, og Barcelona har scoret sammenlagt 10 mål mot dette laget på bare de to siste kampene.

Ytterligere gevinster fra velkomsttilbud

Som ny spiller his MrGreen kan du også få fem free bets. For å få dine free bets må du spille for 500 kr på odds, noe som enkelt bør kunne gjennomføres om Messi scorer. Merk at det aldri er noen garanti for seier, men med litt flaks eller rutine kan du få veldig mye fra en enkel hundrelapp.

Slik henter du tilbudet

Det skal ikke være vanskelig å spille, og operatøren er en seriøs aktør på markedet. For å hente tilbudet følger du helt enkelt stegene nedenfor.

1. Registrer din konto via denne linken eller knappen nedenfor.
Les regler og vilkår nøye.
2. Gjør ditt første innskudd, gå til odds og legg til valget at Messi scorer mål.
3. Vinner spillet får du gevinsten utbetalt uten omsetningskrav.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no