Liverpool – Newcastle – Sånn kan du få over 12 ganger pengene på en målrik kamp

Liverpool jakter sin femte strake seier i Premier League, og Newcastle kjemper for å holde seg over streken. Dette kan enten bli en kraftdemonstrasjon eller en overraskelse, og uten tvil en prøvelse for The Magpies.

Før femte serierunde i 2018/19-sesongen hadde Liverpool scoret 9 mål. Vi har kommet like langt nå, og de rødkledde har allerede 12 nettkjenninger. Det er et giftig angrep og et godt forsvar, men sisteskansen Alisson Becker blir værende på tribunen til fordel for Adrián. Denne kampen er viktig for Livepool, for Manchester City snuser to poeng bak. Ser vi på forrige sesong kan ett poeng bety så mye, så det må bli trykk fra start.

Newcastle har ikke vært like farlige med sine 3 mål, og sikret sesongens eneste seier mot Tottenham. Det største tapet så langt kom mot Norwich da Pukki sikret sitt første hat-trick for sesongen, og nå blir det spennende å se om de kan overraske og bryte seiersrekken til Liverpool.
I tillegg så har ikke trenerbyttet fra defensivt fokuserte Rafa Benitez til Steve Bruce fungert spesielt bra. Newcastle sliter defensivt, og det store spørsmålet er om Steve Bruce klarer reparere lekkasjen.

Plankekjøring

Lagene har møtt hverandre 25 ganger siden 2005, og har aldri gått av banen uten at det har blitt scoret minst ett mål. Newcastle har aldri vunnet i PL-sammenheng på Anfield, men har sikret seg uavgjort 2 av 12 ganger – det er like mange ganger som The Reds ikke har scoret i løpet av første omgang på Anfield mot Newcastle i Premier League-historien. At historien gjentar seg er forventet.

Slik kan du få over 12x pengene på en målrik kamp

Skal man finne verdi i kampen er nok ikke hjemmeseier det som gir best avkastning. Vi forventer mange mål, så her er enten over 3.5 mål i kampen (2.05) eller over 1.5 mål i første omgang (2.05) veien å gå. Følg trinnene nedenfor for å få over 12 ganger pengene hvis det blir en målkamp.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på over 3,5 mål i kampen eller over 1,5 mål i første omgang. (odds 2.05)
4. Du vinner (600*2.05) 1230 kr om det blir en forventet målrik kamp.