Pokal ifm Champions League finale med Lewandowski

Gavepakke fra Lewandowski i CL-finalen

På søndag kveld skal Paris Saint-Germain kjempe i sin første Champions League-finale, men det er én person som alene kan forhindre triumf for Neymar, Mbappé og co. Har du lyst på en gavepakke fra Lewandowski?

Den polske superspissen har scoret to mål mindre enn Cristiano Ronaldo gjorde i sin rekord-sesong fra 2013/14, med tre kamper mindre spilt. En vanvittig prestasjon som du kan utnytte med et bra tilbud fra Unibet!

Paris Saint-Germain – Bayern München

Kampstart: Søndag, kl. 21:00
Lewandowski scorer: 7.50 (1.76)

Som ny spiller kan du få 7.50 i odds, opp fra 1.76, på at Robert Lewandowski scorer i Champions League-finalen mot PSG på søndag. Hva gjør dette tilbudet så bra? Lewandowski har scoret i ni kamper på rad i Champions League, med totalt 15 nettkjenninger. Eventuelle gevinster får du utbetalt uten omsetningskrav! Skal du satse 100 kr på noe er dette definitivt et av de beste tilbudene du finner.

Les mer om tilbudet nederst i artikkelen.
Tilbudet er kun tilgjengelig for nye spillere hos Unibet.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

En kamp med mange mål

Etter at Champions League-sluttspillet startet i Portugal har Bayern München scoret 15 mål. Det gir et gjennomsnitt på fem mål per kamp. Dette laget har en vanvittig styrke foran mål – noe Barcelona fikk kjenne etter 6-målstapet i kvartfinalen.

PSG har ikke vært like treffsikre i Lisboa, men det kunne de nesten ha vært. Neymar har hatt mange store sjanser som ikke har gått inn, og spillet mellom Mbappé og den brasilianske stjernen kunne gitt oss enda mer.

Dette tror vi om kampen

Når det kommer til lagene er dette to giganter i sine respektive ligaer. De regjerer statistikken i hjemlandet. Gjør deg klar for det beste av tysk og fransk fotball.

Med så mange mål de siste dagene håper vi på enda en målfest. Lagene har klart å produsere mye, og Bayern München har vært bunnsolide. Det virker ikke som de har noen svakheter. Lewandowski er selvfølgelig favoritt til å score, noe som ikke er overraskende.

Slik kan du vinne stort

1. Registrer deg her (via linken eller ‘TILBUDET’) – Velg oddsboosten som ditt valg av bonus.
2. Gjør et innskudd – Finn kampen og legg et spill på Lewandowski til å score mot PSG. Oddsboost må vises på kupongen.
3. Spill – Maks innsats er 100 kr. Min innskudd 100 kr. Maks gevinst 750 kr. Gevinsten betales ut i ekte penger.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no