Potensiell storgevinst på Tottenham – Liverpool

Liverpool reiser til London for å spille mot Tottenham lørdag kveld. Vi forventer en målrik og spennende kamp, og du har mulighet til å vinne stort! Som ny spiller hos MrGreen kan du få et 200 kr freebet for hvert mål som scores. Et ypperlig tilbud med gode sjanser for å vinne mange freebets, og det beste av alt; gevinster fra freebets er uten omsetningskrav!

Tips: Er ditt innskudd på 500 kr får du 5 x100kr freebets i tillegg!

Derfor kan det komme mange mål

Tottenham har scoret 36 mål på sine 21 kamper denne sesongen, og snitter 1.71 mål per kamp. Liverpool på sin side har scoret 49 på 20, som er 2.45 per kamp. Sammenlagt bør statistikken tilsi at oppgjøret vil ha 4 mål, som gir gratisspill til en verdi av 800 kr!

Tottenham scoret 5 mot Burnley i begynnelsen av desember, men har slitt litt etter dette. Årets første kamp endte med tap mot Southampton. En dårlig periode for Tottenham er noe Liverpool i så fall kommer til å utnytte. De røde jakter Premier League-rekorden med flest kamper uten tap, og med seier mot Tottenham vil de være ubeseiret i 364 dager!

Tottenham sin form

Sist gang lagene møttes var det Harry Kane som hadde første stikk etter kun ett minutt. Kampen endte med 2-1-seier til Liverpool. Engelskmannen pådro seg en skade mot Southampton og vil derfor være ute mot Liverpool denne gangen. Hugo Lloris er også ute, men det har han vært lenge. Paulo Gazzaniga har hatt noen veldig gode perioder i buret, men også sett litt klønete ut til tider. En spiller som også vil bli savnet er Moussa Sissoko.

Selv med Kane ute er fortsatt Dele Alli og Son Heung-Min på plass for å score mål. Etter at Mourinho overtok så det ut som ting skjøt fart, men det kan se ut til å ha roet seg litt ned nå.

Liverpool sin form

Det kan se ut som Fabinho er på bedringens vei etter å ha vært ute lenge, og han er kanskje med mot Tottenham. Oxlade-Chamberlain har tidvis slitt med skader etter han kom til Merseyside, men fikk spille de siste 20 mot Everton og kan komme inn som et friskt pust til lørdag også. Andre spillere som er skadet er Matip, Lovren, Keita og sannsynligvis både Shaqiri og Milner. Klopp har fortsatt sine viktigste nøkkelspillere, og det blir spennende å se om Alexander-Arnold fortsetter sitt utrolige spill.

Tilbudet

1. Registrer deg hos MrGreen via denne linken eller knappen nedenfor.
Krever innskudd på minst 200 kr. Setter du inn 500 kr får du i tillegg 5 freebets verdt 100 kr per.
2. Sett et spill for minst 200 kr på Tottenham – Liverpool. Spillet må ha minst 1.80 i odds.
3. Du får et 200 kr freebet for hvert mål som blir scoret i kampen.

Premier League på TV og livestream

Hos TVkampen finner du alle Premier League-kamper på norsk TV.