RB SALZBURG MØTER NAPOLI – FÅ 14X PENGENE OM HÅLAND SCORER

I Champions League er det nå klart for den tredje kampen i gruppespillet i gruppe D, og det strammer seg virkelig til i kampen om de to første plassene i gruppen som gir avansement til utslagsrundene. Når RB Salzburg møter gruppeleder Napoli hjemme på Red Bull Arena er det liten tvil om at turneringens toppscorer Erling Braut Håland gjerne vil bidra med flere scoringer for å sørge for at RB Salzburg blir ett av de to lagene. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Håland er tilbake etter skadefraværet, og i Champions League scorer han alltid

Den norske fotballkometen har så absolutt slått til og imponert etter overgangen til østerriksk fotball. På de syv første seriekampene scoret han 11 mål og ble fort en yndling hos hjemmefansen. I Champions League har det gått enda bedre, og han er foreløpig toppscorer sammen med Bayern Münchens Serge Gnabry. Først ble 19-åringen tidenes tredje yngste spiller med hat trick i CL da han puttet inn tre mål mot Sander Berges Genk i den første kampen. Deretter scoret han på Anfield Road etter bare noen få sekunder på banen, da han kom inn som innbytter i andre omgang mot Liverpool. Det betyr at det er en målfarlig nordmann som Napoli skal passe seg for. Håland måtte melde avbud til de to siste landslagskampene, men han spilte 60 minutter fra start mot Sturm Graz i den hjemlige ligaen på lørdag, så hofteskaden er et tilbakelagt stadium og Håland er klar for å fortsette trenden med å score i Champions League. Kampen starter på Red Bull Arena klokken 21.00 onsdag 23. oktober.

Få nesten 14x pengene om Erling Braut Håland scorer mot Napoli i Champions League

Denne svært viktige kampen for begge lagene byr på en flott anledning til å spe på kontoen. Registrerer du deg som ny spiller hos Unibet vanker det en bonus på 500% opptil 500 kroner. Satser du alle de 600 kronene på scoring av Håland kan du vinne hele 1368kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Unibet og les betingelser og vilkår nøye –> her
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle 600kr på at Håland scorer mot Napoli (2,28 i odds)
4. Du vinner 1368kr om Erling Braut Håland lager et mål i CL-kampen mot Napoli

Ikke mist denne spillemuligheten på en norsk målscorer i CL! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.