Norge møter Sverige i kvalifisering til Euro 2020 – få 27x pengene pa seier over Søta bror

Det tetter seg til i kvalifiseringen til Euro 2020. Spania vinner sine kamper, Sverige gjør det samme og Norge samler også jevnt og trutt poeng. Likevel må Norge ha flere poeng for å sikre seg minst en andreplass i EM-kvalifiseringsgruppen. Neste hinder på veien til fotball-EM i 2020 for Lars Lagerbäcks menn er bortekampen mot Sverige på søndag. Norge ligger på tredjeplass i gruppen to poeng bak Sverige og trenger en seier over våre naboer for å innta andreplassen i gruppen. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Sverige borte blir en tøff kamp, men Norge må vinne og derfor blir det norsk seier

Det er spilt fem kvalifiseringkamper allerede og dermed er man midtveis i kvalifiseringen til neste års fotball-EM. Spania har som ventet stukket fra i gruppen og ligger fem poeng foran Sverige, som med tre seire, en uavjort og et tap har 10 poeng. Norge har med sine to seire, to uavgjort og et tap 8 poeng. Norge er dermed i poengnød etter unødvendige uavgjortresultater hjemme på Ullevål. Blant annet mot Sverige i 3-3-kampen i mars, hvor en 2-0-ledelse ved pause ble etterfulgt av total forsvarskollaps i andre omgang. Skal håpet om direkte kvalifisering til fotball-EM uten å gå veien om play off i Nations League forsett leve, er bare borteseier mote Sverige godt nok.

Sverige er det landet Norge har møtt flest ganger til landskamp, og oppgjøret på søndag blir 109. gang. Det er alltid jevne kamper og sist gang Norge vant var i juni 2005. Da ble det 3-2-seier og siden Norge trenger alle tre poengene tror vi det også blir norsk borteseier på søndag. Kampen starter på Friends Arena i Stockholm klokken 20.45 8. september.

Over 27x pengene om Norge slår Sverige i kvalifiseringen til Euro 2020

Kampen på Friends Arena er en god mulighet til virkelig å spe på kontoen. Som ny spiller hos ComeOn får man en bonus på 500% opptil 500 kroner. Satser man deretter alle 600 kronene på seier til Norge kan man vinne hele 2730kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Norge (4,55 i odds)
4. Du vinner 2730kr hvis Norge slår Sverige

Mist ikke denne sjansen! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.