Manchester United – Liverpool | Liverpool-seier til 15.00!

Liverpool jager sin 18. seier på rad i Premier League, og bortelaget er favoritter til å ta med seg alle poengene fra Old Trafford til søndag. Utrolig nok får du 15.00 i odds på at Liverpool vinner denne kampen, så her gjelder det å være på ballen! Gevinsten blir utbetalt uten omsetningskrav – bedre enn det blir det ikke.

Tilbudet – Slik går du fram:

1. Skap konto hos MrGreen via denne linken.
2. Gjør et innskudd til din nye konto, og gå til kampen.
3. Velg Liverpool vinner (15.00 i odds skal vises inne i kupongen), og sett ditt spill (maks 50 kr).

Flukten fra nedrykksstreken

Manchester United er bare 2 poeng fra nedrykksstreken, og når det er manko på friske spillere passer det særdeles dårlig at sisteskansen også er ute med skade. De Gea måtte av banen etter timen spilt mot Sverige i EM-kvalifiseringen, men her har de heldigvis forsterkninger i Romero. I forrige runde av Premier League var ikke Paul Pogba, Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Victor Lindelof, Jesse Lingard, Phil Jones eller Eric Bailly med. Diogo Dalot startet kampen, men hinket av i andre omgang. Mason Greenwood kunne ikke stille i troppen til England sitt U-21-lag mot Østerrike dagen etter, og blir heller ikke å se på søndag.

Det er nå kritisk for Solskjær å få Martial frisk, i tillegg til både Wan-Bissaka og Pogba. De tre er viktige nøkkelspillere som må være der for å styrke både defensivt og offensivt mot et lag som Liverpool. United bør forvente en tøff kamp med mye fart og aggressivitet. De har fått noen dager å hvile på, men det er de ikke alene om.

Alisson!

Noen andre som har fått hvile er Salah, som dro på seg en smell mot Leicester. Han er forventet i lagoppstillingen. Til alle Liverpool-fans store glede er det også på tide å få inn verdens nest dyreste keeper, og verdens beste, nemlig Alisson! Han har vært ute med skade helt siden sesongåpningen mot Norwich. Matip er også tilbake, så her skal det tennes på alle plugger for å tangere en Premier League-rekord. 18 seire på rad klarte Manchester City i første halvdel av 2017/18-sesongen, og med seier på søndag blir det like mange for Liverpool. Liverpool tar sikte på 9/9 seiere i årets sesong, og noe utrolig må skje for at det ikke skal bli en realitet.

Minner om at du får 15.00 i odds på at Liverpool vinner over Manchester United på søndag. Oddsen er skrudd opp fra 1.73. Det kan virke for godt til å være sant, men det er det faktisk ikke. Maks innsats er 50 kroner, men utover dette er det bare å kjøre på!

Kampen ser du på TV 2 Sport Premium på søndag fra kl. 17:30.