Vinn stort på Man Utd-seier mot Leicester

Det er stor konkurranse om de to siste plassene til Champions League, og til søndag reiser Solskjær med Man Utd til King Power Stadium for å avslutte sesongen! På motsatt banehalvdel står Leicester, som også ønsker å spille det gjeveste av europeisk fotball neste sesong. Spenningsnivået kan bli enda høyere når du får et fint tilbud på den viktige kampen!

Som ny spiller hos Unibet kan du få 7.50 i oddsboost på United-seier. Et solid tilbud for alle United-supportere! For å toppe det hele blir eventuelle gevinster utbetalt uten omsetningskrav.


Leicester City – Manchester United
Søndag, kl. 17:00

Manchester United vinner: 7.5 odds (2.15)

Jakten på Champions League

Etter onsdagens kamp ligger United på 3.-plass, men med Leicester ett poeng bak og Chelsea på like mange poeng blir dette skjebnesvangert. Dersom Chelsea taper mot Wolves er United sikre, men om de vinner eller spiller uavgjort er det kritisk med poeng i søndagens kamp. Som seg hør og bør starter alle kampene fra siste runde samtidig.

Solskjær sitt mannskap har kviknet til og står ubeseiret i de siste 13 kampene i Premier League. Etter pausen har de spilt tre uavgjort og vunnet fem – de har ikke ligget på latsiden.

Leicester bør være overkommelig

Selv om Leicester startet sesongen på formidabelt vis med to tap på sine første 17 kamper, så har de ikke hatt like bra flyt i tiden som fulgte. De står med 3-7 i målforskjell fra de tre siste kampene, og nå gjenstår det å se om Jamie Vardy klarer å gjøre noe mot et United-lag som er på jakt.

Selv om Chelsea ligger an til å ta Europa League-plassen, er det ufattelig jevnt. Alt kan skje, og det blir en spennende kamp der begge lag har alt å vinne. Dersom Fernandes og Martial fortsetter på den måten de har gjort etter pausen er det ingen tvil om at dette blir en av sesongens mest spennende kamper, og en forrykende avslutning på Premier League-sesongen.

Tilbudet

Unibet gir nye spillere en oddsboost på 7.50 på at United vinner kampen, og det er veldig god verdi når gevinstene er uttakbare. Vi forventer et toppet Manchester-lag når fløyta går.

Slik fungerer det

1. Registrer din konto hos Unibet via denne linken eller knappen nedenfor.
2. Gjør et innskudd på 120kr eller mer og plasser ditt spill på at Man United vinner kampen. Merk at innsatsgrensen er satt til 100kr.
3. Vinner Manchester United får du opptil 750kr utbetalt uten omsetningskrav!


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no