Et stort steg mot tittelen

Til søndag smeller det på Anfield når fjorårets seriemestere kommer for å stjele poeng! De møter et lag som skal kjempe med nebb og klør for å unngå sesongens første tap. Kampen supportere har gledet og gruet seg til, og det er ikke mulig å nevne disse lagene når det kommer til tittel-kampen. Om Premier League var en kransekake er dette toppen, og som prikken over i-en smeller MrGreen til med et kjempetilbud som treffer rett i hjertet til Liverpool-supportere.


Liverpool 2.60 20.00
Uavgjort 3.70
Manchester City 2.60

Hvem blir sisteskansen?

Frem til nylig var det Liverpool som hadde problemer med sin sisteskanse, Alisson Becker. Keeperen som hadde flest clean sheets i forrige sesong er nå tilbake. For Manchester City derimot kan det virke som problemene akkurat har startet. Mot Atalanta i Champions League på onsdag ble Ederson tatt ut i pausen, og det kan virke som muskelskaden han kjenner holder han borte fra matta på Anfield til søndag også. Om dette blir en realitet vil sannsynligvis Bravo eller Carson vokte buret – ingen enkel jobb på denne stadion. Med to Premier League-kamper på to år er Bravo rusten, og i løpet av sitt innhopp på San Siro i Italia pådro han seg et rødt kort. Scott Carson, Englands tidligere landslagskeeper takker nok aldri nei til denne muligheten, men det gjør heller ikke Daniel Grimshaw om han blir vurdert til denne vanskelige oppgaven.

Et forsprang det ikke er mulig å ta igjen

Dersom Liverpool vinner har de allerede en hånd på pokalen. Da vil Manchester City ligge 9 poeng bak, og det blir fort en umulig oppgave å hente det opp igjen. For å sette det i perspektiv vil Manchester City med tap på søndag være ett tap og èn uavgjort unna hvor de lå etter 38 kamper spilt i fjorårssesongen.

Man kan skrive under på at det vil stå 22 sultne spillere på Anfield til søndag når kampen blåses i gang. Kampstart er 17:30, og den ser du på TV 2 Premium og TV 2 Sumo.


Slik får du 20 i odds på Liverpool-seier

1. Registrer din konto hos MrGreen ved å trykke her.
2. Sett inn 100 kr og gå til kampen.
3. Plasser opptil 50 kr på at Liverpool vinner over Manchester City.
4. Du vinner opptil 1000 kr om Liverpool vinner, og gevinsten får du i uttakbare penger!