Manchester City – Liverpool!

Tittelkampen er over, og Liverpool kan endelig kalle seg seriemestere etter 30 års ventetid. Med syv runder igjen er de nå på jakt etter poengrekorden i Premier League, og til torsdag vil Manchester City gjøre sitt for å ikke la Merseyside-laget komme nærmere deres egen rekord.

Du kan få et kjempetilbud på kampen med 7,5 i odds på laget du velger! Eventuelle gevinster utbetales som uttakbare midler. Les mer om tilbudet nederst i artikkelen.

Tilbudet er kun tilgjengelig for nye spillere hos Unibet


Manchester City – Liverpool
Torsdag, kl. 21:15

Manchester City vinner: 7,5 odds (2.10)
eller
Liverpool vinner: 7,5 odds (3.40)


Uvanlig måte å vinne serien

Selv om det er utrolig stort å vinne serien, så var det ikke mange som forventet at det skulle skje fordi Chelsea vant over Manchester City. Nå er det sannsynligvis en del som sparer feiringen til neste kamp, den første kampen med laget på banen etter at gullet ble sikret.

Manchester City har ikke mye mer å spille om, med 8 poeng foran Leicester på en relativt trygg 2.plass. Pep kommer uansett til å stille med et sterkt lag for å gi oss en spennende kamp på Etihad Stadium. Selv om de ikke vinner serien er vi ikke i tvil om at spillerne bør få trening i en hard kamp før Champions League starter igjen.

Liverpool jager poengrekord i Premier League, og den får de hvis de får 14 poeng til. I gjennomsnitt betyr det to poeng i hver kamp for å slå City sine 100 poeng fra 2017/18-sesongen.

Storscoreren er skadet

Det er en liten lettelse for Klopp at Sergio Aguero ikke spiller. Argentineren har pådratt seg en kneskade der det ble nødvendig å operere. Liverpools Matip er også ute med skade, og vil ikke spille flere kamper denne sesongen. Det betyr at vi kanskje vil se flere yngre spillere i de gjenstående kampene.

Slik ser du kampen på tv

Tilbudet – Slik får du din oddsboost

1. Registrer deg hos Unibet via denne linken eller knappen nedenfor. Velg oddsboost som velkomsttilbud, og les regler og vilkår nøye.
2. Gjør et innskudd på 120kr og sett ditt spill på enten Manchester City eller Liverpool til å vinne kampen til 7.50 i odds. Maks innsats: 100 kr.
3. Vinner spillet får du opptil 750 kr utbetalt uten omsetningskrav!


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no