Chelsea – Liverpool – Sånn kan du få 12x pengene på Liverpool seier

Etter en skuffende omgang med europeisk fotball for både Chelsea og Liverpool skal det bli kamp om viktige poeng på Stamford Bridge! Kan Liverpool øke luken ned til Manchester City, eller blir det Chelsea som sikrer sesongens første hjemmeseier? Se kampanjen nederst i artikkelen.

Kampen starter 17:30 på søndag, og vises på TV 2 Sport Premium og TV2 Sumo

11 baklengsmål, ligaens nest dårligste

Premier League-sesongen startet horribelt for Frank Lampards mannskap, og nå venter sesongens største styrkeprøve i hjemlig liga. Etter åpningskampen mot Manchester United med et knusende bortetap fulgte uavgjort mot Leicester på hjemmebane. Sheffield United banket også på døra et par ganger, og poengdeling for gang nummer to av to på Stamford Bridge var et faktum. Så langt har de kun vunnet på bortebane, mot henholdsvis Norwich og Wolves, så her må det kjempes for å holde liv i både trenerkarrieren til Lampard, i tillegg til Champions League-spill til neste år.

Det var mange som satt med hjertet i halsen da Ross Barkley prøvde seg fra krittmerket kun minutter før fulltid i tirsdagens Champions League-kamp mot Valencia, men 25-åringen fra Liverpool fant aldri veien til nettmaskene. Det endte med et surt 0-1-tap, og Europa League-vinnerne fra fjoråret har fått en svært dårlig start på årets Champions League.

En spiller det er verdt å nevne er Tammy Abraham. Han kom fra Chelsea-akademiet, men har vært på utlån til Bristol (2016/17), Swansea (2017/18) og var en viktig brikke for at Aston Villa kom seg tilbake til Premier League i fjorårets sesong. 21-åringen med draktnummer 9 har storspilt i år, men er ung. Det blir ingen enkel jobb å overliste Liverpools forsvar som har mye fart, styrke og rutine. Chelsea har vært gode på å utvikle spillere, for unggutten Mason Mount har også kommet fra Chelseas akademi. Han scoret sitt første mot Norwich, men pådro seg en skade i Champions League som gjør at han ikke bør forvente noe spilletid mot Liverpool.

Scorer mye, slipper inn lite

Laget fra Merseyside har storspilt i hjemlig liga. Med 15 nettkjenninger er det kun Manchester City som har scoret flere mål (16). Med kun 4 baklengs er de også laget som har sluppet inn færrest mål (sammen med Manchester United og Leicester). Forsvaret med van Dijk og Matip sentralt, og Alexander-Arnold og Robertson på kantene har vært nøkkelen til suksess. Mot Napoli kom baklengsmålene fra personlige feil, feil vi omtrent aldri ser. Angrepsrekka er også giftig, noe som enkelt kan forsvares ved at Salah og Mané (sammen med Aubamayang) delte på toppscorer-tittelen fra 2018/19-sesongen.

Rihan Brewster, 19-åringen som kom fra nettopp Chelsea, er en spennende spiller i Liverpool-troppen. Etter å ha vært langtidsskadet venter han fortsatt på sin debut, og den kommer nok ikke ennå. Derimot kan det komme et innhopp fra unggutten allerede mot MK Dons på onsdag i ligacupen.

Få 12x pengene på Liverpool seier

Vi holder en knapp på at Liverpool sikrer sin 6. strake av like mange i Premier League, og med 2.00 i odds på Mobilebet føles det trygt å sette noen kroner på Liverpool-seier.

1. Gå til kampanjesiden hos MobileBet og les betilgelser og vilkår nøye -> HER.
2. Sett inn 100 kr og få 500 kr ekstra å spille for.
3. Sett pengene på Liverpool-seier til 2.00 i odds.
4. Du vinner (600×2) 1200 kr hvis Liverpool vinner mot Chelsea.

Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.