BRASIL MOT PERU I FINALEN I COPA AMERICA – FÅ 6X PENGENE PÅ EN MÅLRIK FINALE

Det er klart for finalen i Copa America. Vertslandet Brasil møter Peru i den 46. finalen av turneringen. I det fotballgale landet krever innbyggerne at den 9. tittelen hentes hjem. På motsatt banehalvdel under finalen på Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro, står Peru. De er klare for å gi kamp og score mål. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Brasil er storfavoritt, men Peru har momentum så Copa America-finalen blir målrik

Brasil har med 10 scorede mål et snitt på 2 mål per kamp. Peru har scoret 1,2 i snitt per kamp. Det betyr at det scores mer enn 2,5 mål i finalen om lagene følger opp og Peru klarer å overliste Alisson Becker i Brasils mål.

Lagene møttes i det innledende gruppespillet. Da vant Brasil 5-0 og er derfor storfavoritt. Peru imponerte imidlertid med 3-0 over Chile i semifinalen og har dermed momentum inn i finalen. Flores og Guerrero har allerede scoret to mål for Peru. Det samme har Everton, Coutinho og Firmino gjort for Brasil. Alle er klare for flere scoringer. Det er også Brasils Willian og Gabriel Jesus. Det er klart for en målrik finale i Copa America på Estádio do Maracanã klokken 22.00 søndag 7. juli.

6x pengene tilbake når det scores over 2,5 mål under Copa America-finalen

Vil man spe på kontoen er denne finalen en god anledning. Hos Unibet får du 200% opptil 1000 kroner (minimum 100kr) i bonuspenger som ny spiller. Satser du deretter alt på mer enn 2,5 mål kan du vinne hele 3000kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Unibet og les betingelser og vilkår nøye –> her

2. Sett inn minimum 100kr og få 200% ekstra å spille for

3. Plasser alle pengene på +2,5 mål (2,00 i odds)

4. Du vinner 6x innskuddspengene hvis det scores mer enn 2,5 mål i finalen i Copa America

Gå ikke glipp av dette flotte tilbudet! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.

For å spille må du vare 18+Har du eller noen du kjenner problemer med spillingen så ikke nøl med å kontakte Hjelpelinjen