Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 1, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Barcelona mot Real Madrid i El Clasico – Få 10x pengene på seier til et av lagene

I La Liga eller Primera Division som er det korrekte navnet på den spanske toppdivisjonen, er det klart for nok et oppgjør for historiebøkene når de to gigantene i spansk fotball møtes. Disse legendariske kampene går under navnet El Clasico. De engasjerer ikke bare lokalbefolkningen, men alle som er lidenskapelig opptatt av fotball rundt omkring i verden. Få 10.00 i odds på begge lag, eventuelle gevinster blir utbetalt uten omsetningskrav. Se kampanjen nederst i denne artikkelen.

El Clasico i La Liga for 180 gang

De fleste El Clasico-oppgjørene har vært i La Liga hvor det siden 1929 har vært 179 møter. I tillegg har kamper i Copa del Rey, Champions League, spansk supercup, vennskapskamper med mer også blitt kalt El Clasico oppgjør. Av totalt 276 møter har Barcelona vunnet 115 ganger mens Real Madrid har 99 seire. 62 ganger er det blitt uavgjort.

Aller mest prestisje er det knyttet til ligakampene hvor lagene står likt med 72 seire hver. 35 av oppgjørene har endt uavgjort. Dette er kampen mellom to lag som jevnt over kjemper om ligatittelen hvert eneste år, men det er også mer som ligger i denne rivaliseringen. Det er også kampen mellom sentralmakten symbolisert med hovedstadslaget Real og de uavhengighetssøkende katalanerne representert ved Barcelona. Denne politiske dimensjonen tilfører noe ekstra til El Clasico-kampene.

Real Madrid er bookmakernes favoritt, men spill på Barcelona kan også betale seg

I den spanske ligaen står altså lagene helt likt i interne oppgjør. Det gjør de nesten når det kommer til antall scorede mål også. Barcelona og Real Madrid har henholdsvis 288 og 286 mål i de 179 kampene som er spilt. Det indikerer jevnspilte kamper, men selv i senere tid kan det bli storseier til ett av lagene. Man skal ikke lenger tilbake enn oktober 2018 for å finne det. Da vant Barcelona 5-1 hjemme.

Hos bookmakerne er Real Madrid ganske klar favoritt, og hjemmebanefordelen på Santiago Bernabeu skal ikke undervurderes, men inngangen til dette El Clasico-oppgjøret har ikke vært den beste. Sist helg tapte de 1-0 borte mot Levante i serien, og i midtuken ble det 1-2-tap hjemme mot Manchester City i Champions League. Barcelona leder serien med 55 poeng og ligger med det to poeng foran vertene på tabellen. Den siste uken for Barcelona endte med 5-0-seier over Eibar i serien samt uavgjort 1-1 borte mot Napoli i Champions League. Hvem trekker det lengste strået i El Clasico? Kampen starter klokken 21.00 søndag 1. mars.

Få 10x pengene tilbake enten Real Madrid eller Barcelona vinner El Clasico

Denne klassikeren i spansk fotball gir anledning til å spe på kontantbeholdningen. Registrerer du deg som ny spiller hos Mr Green kan du blant annet velge et velkomsttilbud som lar deg spille for 50 kroner til boostede odds på 10.00. Satser du på seier til riktig lag betyr det at du kan vinne 500kr, eventuelle gevinster blir utbetalt uten omsetningskrav.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Mr Green og les betingelser og vilkår nøye -> her
2. Sett inn minst 100kr og få muligheten til å spille for 50kr med boostede odds
3. Plasser 50kr på seier til enten Real Madrid eller Barcelona (10.00 i odds)
4. Du vinner 500kr om laget du spiller på i El Clasico vinner kampen i ekte penger!