30

Årets Sportskommentator

Tvkampen.com, Norges største Tvsports-guide, lanserer nå ”Årets Sportkommentator”. Prisen som hyller de skjulte heltene som guider oss i fremgang og motgang i sportsverdenen.

De fem nominerte er spesielt utvalgte for sin evne til å øke spenningen i våre favorittidretter.

Avstemningen er nå avsluttet, og vinneren vil bli presentert lørdag, 22. desember.

 

Øyvind Alsaker

Øyvind Alsaker født 1965, ble kjent for de fleste som en kunnskapsrik sportsreporter da TV 2 ble lansert i 1992. På mange måter er han Mr Fotball, og ingen glemmer vel hans innlevelse da Sergio Agüero sikret ligagullet for Manchester City etter 44 år på overtid av overtiden i 2012.

Anne Sturød

Med journalistutdanning fra Volda har Anne Sturød født 1976, allerede vært en ivrig og engasjert sportsreporter i mange år. Hos Eurosport er hun i dag en fotballreporter som formidler spenningen og det som skjer både på og utenfor banen i blant annet Eliteserien og OBOS-Ligaen.

Harald Bredeli

Harald Bredeli født 1960, er en norsk sports- og nyhetsjournalist som har formidlet nyheter og sport i en årrekke. Mest kjent er han nok for kunnskapsrik og engasjerende formidling av håndball fra de store mesterskapene på TV 2. Med lang erfaring er han en del av den indre sirkelen og vet alltid siste nytt.

Christian Paasche

Sommeren blir garantert ikke den samme uten Christian Petter Paasche født 1969. Fysioterapeuten startet som sportskommentator og sportsjournalist i TV2 i 1999. Siden 2004 har han årlig sammen med Johan Kaggestad, servert en super kombinasjon av sport- og reiseprogram gjenn    om tre uker i forbindelse med Tour de France. Resten av året formidler han kunnskapsrikt og engasjerende fra alle de andre store klassikerne på sykkel.

Petter Veland

Petter Veland født i 1987 er en velinformert, engasjert journalist, fotballkommentator og fotballekspert. Siden 2016 har fokuset vært på Champions League fotball i Viasport. Han ble rikskjendis da Martin Ødegaard ble solgt til Real Madrid i 2015. Få om ingen kan vel mer om La Liga enn Petter.

Årets Sportskommentator 2018 – TVkampen.com

Bilde: Petter Veland – av NENT Group