3

Norsk seier til 2,07 i odds i EM-kvalifiseringen gir en pen gevinst

Ikke før er finalen i Champions League ferdig før det er mer fotball på gang. Og denne gangen er det også med norsk deltagelse når det norske landslaget skal prøve å kvalifisere seg til neste års europamesterskap i fotball. Kvalifiseringen til Euro 2020 er godt i gang og dette er den tredje kampen som skal spilles. Lars Lagerbäcks menn har fått en tøff start på kvalifiseringen så Norge trenger en seier for å henge med.

Norge er favoritt på hjemmebane

Norge har kommet litt skjevt ut i EM-kvalifiseringen. Den første kampen borte mot Spania var sett på som den tøffeste og den endte med et hederlig 2-1-tap. Kamp nummer to mot Sverige hjemme på Ullevaal var derimot en kamp som Norge burde ha vunnet. Det så bra ut med ledelse 2-0 ved pause, men en dårlig andreomgang gjorde at vi måtte prise oss lykkelig for at det ble 3-3 tilslutt. Dermed har Norge kun 1 poeng etter to kamper.

EM i Portugal i 2004 gikk uten norsk og rumensk deltagelse og lysten på spill i et stort fotballmesterskap er mildt sagt stor. Derfor er det viktig med tre poeng på Ullevaal på fredag. Anført av spillere som Joshua King, Martin Ødegaard, Ole Selnæs og Sander Berge skal Norges menn gjøre sitt for at denne kampen blir et viktig bidrag på veien til Euro 2020. Selv om Norge har en mulighet til EM-plass via play off i Nations League, ønsker nok alle at laget kvalifiserer seg direkte.

Få 500 kroner i oddsbonus og bruk den på EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Romania

Den viktige og forhåpentligvis spennende kampen på Ullevaal er en flott anledning til å bruke noen ekstra bonuspenger. Å få tak i disse pengene er enkelt. Dette bidraget til spillkontoen får man hos Coolbet. Registrerer man seg som ny spiller så byr bettingselskapet på en sportsbonus på 500 kroner om man setter inn en 100-lapp. Det innebærer at et innskudd på 100 kroner gir hele 600 kroner til spill på EM-kvalifiseringskampen på Ullevaal. Avspark er fredag 7. Juni klokken 20.45. Har man plassert et bet på norsk seier i kvalifiseringskampen har man sørget for ekstra stor spenning.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye her
2. Registrer deg og sett inn 100 kroner på kontoen
3. Velg EM-kvalifiseringskampen Norge-Romania
4. Plasser et bet til 2,07 i odds på seier til Norge