5

Få 500 kroner ekstra til spill under finalen i Europe League

De store fotballigaene er ferdig med sesongen 2018/19. Nå er det klart for finalene i de to europeiske cupene. Først ut er finalen i Europe League. For nordmenn med stor interesse for engelsk fotball blir det ekstra spennende i år med en helengelsk finale. Ikke bare er det en finale mellom to tradisjonsrike engelske fotballklubber, finalen er også et lokaloppgjør. Et London-derby mellom Arsenal og Chelsea. En kamp om pokalen i den gjeve europacupen mellom The Blues og The Gunners. Kampen spilles imidlertid i Aserbajdsjans hovedstad Baku, så reiseveien blir lengre enn vanlig for supporterne.

Chelsea er bookmakernes favoritt, men Arsenal ledes av Mr Europe League

Finalespill og pokaler er velkjent hos disse to tradisjonsrike London-klubbene, men i Europe League har de ikke markert seg. Arsenal røk ut i semifinalen i 2017/18 og har en tapt finale mot Galatasaray i 1999/2000 på CV-en. Chelsea vant finalen mot Benfica i sesongen 2012/13. Med andre ord er begge lagene sultne på en pokal.

De to siste oppgjørene mellom lagene i Premier League endte med hjemmeseier. Chelsea vant 3-2 i fjor høst, mens Arsenal seiret med 2-0 i vinter. Finalen i Europe League er selvsagt noe annet enn et London-derby, men det er ingen grunn til å anta noe annet enn at dette kommer til å bli et tett og åpent oppgjør. På samme måte som om det hadde blitt avviklet i London på Stamford Bridge eller Emirates Stadium.

Sarri vs Emery

Chelsea ledes av Maurizio Sarri som er i sin første finale, men ved siden av sitter assistenttreneren Gianfranco Zola som vant med Parma i 1994/95. To ringrever som vet hva det handler om, og det behøves for Arsenal ledes av ringreven Unai Emery. Manageren med flest finaler og titler i Europa League. Som sjef for Sevilla ble det finaleseier tre år på rad fra 2014 til 2016.

Chelsea er hårfin favoritt hos bookmakerne, men når kampen er i gang kan bildet fort endre seg. Hvem gjør et lurt og overraskende trekk i lagoppstillingen. Sarri eller Emery? Hvilke måltyver har dagen? Eden Hazard i det som sannsynligvis er hans siste Chelsea-kamp, eller Arsenals giftige angrepsduo Lacazette og Aubameyang? Dette blir garantert en heidundrende finale!

Få en oddsbonus på 500 kroner og bruk den under finalen i Europa League

London-derbyet i europacupfinalen er en fin anledning til å skaffe seg noen ekstra spillepenger. Det får man hos Coolbet. Registrerer man seg som nye spiller hos bettingselskapet vanker det en sportsbonus på 500 kroner når man gjør et innskudd på 100 kroner. Med andre gir hundrelappen hele 600 kroner til spill på finalen i Europe League. Finalen blåses i gang onsdag 29. Mai klokken 21.00, og med bonuspenger på kontoen kan det bli ekstra morsomt og spennende.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye her
2. Registrer deg og sett inn 100kr penger på kontoen
3. Velg Europa League-finalen Arsenal-Chelsea
4. Plasser et bet på finalen i Europa League