5

Watford – Arsenal, overkjøring på Vicarage Road kan gi deg 12x pengene

Unai Emery overtok Arsenal og startet fjorårets sesong med tap mot Manchester City og Chelsea i august, før seiersrekken og drømmen om Champions League-plass startet for fult. Det var ikke før i desember at The Gunners gikk på neste smell. Arsenal har alltid hørt hjemme nære toppen av Premier League-tabellen, og en typisk femteplass og Europa League-spill var dommen. Den femteplassen holder de også før helgens bortekamp mot Watford. Se hvordan du kan få over 10x pengene på Arsenal nederst i artikkelen.

En sterk offensiv og en styrket defensiv

I år som i fjor er Aubameyang og Lacazette viktige brikker som må klaffe for å vinne kamper. De har ikke skuffet så langt, for førstnevnte står med tre nettkjenninger og Lacazette har to. De har allerede vist at de kan score mål mot god motstand, og basert på hvordan sesongen har startet bør dette være en enkel kamp for Unai Emery og hans mannskap. På midtbanen har også Guendouzi gjort en fenomenal jobb, og dette er en ung spiller man bør følge med på i tiden fremover. Vi får nok smøre oss med tålmodighet i forhold til Kieran Tierney, men forhåpentligvis ser vi et innhopp av skotten mot slutten av måneden.

Watford har hatt en tøff start på sesongen

På den andre siden står Premier Leagues nåværende sisteplass, Watford. De har startet sesongen med en skrekkelig statistikk på Vicarage Road, og har allerede byttet ut Javi Garcia med en gammel kjenning, Quique Sanchez. The Hornets har sluppet inn seks mål og scoret bare ett. Når motstanden har vært Brighton og West Ham er det vanskelig å se hvordan de kan gjøre det bedre mot Arsenal.

De tre siste gangene Arsenal har møtt Watford har de holdt nullen, og om de klarer å beholde roen i de bakre rekkene uten noen store feil bør dette være en enkel kamp.

Så kan du få 12x pengene på Arsenal seier

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Arsenal (til 2.00 i odds)
4. Du vinner 1200kr hvis Arsenal beseirer Watford