6

Vinner Man U mot Chelsea? Vår ekspert har funnet det beste spillet!

Det er klart for serieåpning i Premier League og mange spennende oppgjør står i kø allerede under åpningshelgen. Et av de det knytter seg mest spenning til er oppgjøret mellom to av lagene som er forventet å kjempe om en plass på Topp 4. Det er snakk om kampen på Old Trafford mellom Manchester United og Chelsea. En kamp som vil vise hvor lagene står etter sesongoppkjøringen og hvor hjemmefansen krever bedre resultater enn i forrige sesong. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Det blir garantert tett og nervepirrende, men fordelen av hjemmebane avgjør kampen

Presset er stort på begge de ferske managerne. Kanskje større på Ole Gunnar Solskjær som overtok et Man U i krise i desember 2019. Etter en bra start buttet det ganske mye imot i sesongavslutningen og han er nødt til å få en god start og hente poeng raskt i Premier League. Om ikke blir fansen og styret utålmodige, selv om Solskjær har bra standing og heltestatus blant fansen. 

Stort press er det også på Chelseas ferske manager Frank Lampard som overtok da Maurizio Sarri dro til Juventus etter kun en sesong på Stamford Bridge. Han er også en legende etter en fantastisk karriere som spiller i klubben, men slike ting hjelper ikke i lengden om resultatene uteblir.

Solskjær har styrket laget med kjøp som Aaron Wan-Bissaka, Daniel James og ikke minst rekordkjøpet for 80 millioner £ Harry Maguire. Det siste burde gi mer sikkerhet i et forsvarsom var langt fra trygt i forrige sesong. Borte er spillere som Romelu Lukaku og Ander Herrera. Lampard må gjøre det beste han kan ut av det eksisterende spillermaterialet siden Chelsea er ilagt kjøpsnekt av FIFA. Når spillere som Eden Hazard, David Luiz og Gonzalo Higuain er borte blir ikke utfordringen noe mindre. 

Dette tar bort noe av presset på Chelsea og Lampard, samtidig som det også gjør at Man U ses på som favoritt i sesongåpningen. Med massiv støtte fra supporterne tror vi at fordelen av hjemmebane blir avgjørende. Det er klart for det første av oppgjørene mellom «The Big Six» i Premier League. Kampen starter på Old Trafford klokken 17.30 søndag 11. august.

Bra utdeling om Manchester United slår Chelsea under sesongåpningen i Premier League

Ønsker man å spe på kontoen er kampen Manchester United-Chelsea under serieåpningen i Premier League en superanledning til det. Hos ComeOn får du 500% opptil 500 kroner i bonuspenger når du registrerer deg som ny spiller. Satser du deretter 600 kroner på at Man U vinner kampen kan du vinne hele 1320kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Man U (2,20 i odds) 
4. Du vinner 1320kr hvis Man U vinner kampen mot Chelsea i Premier League

Gå ikke glipp av dette flotte tilbudet! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.