Napoli – Liverpool – Slik kan du få 22x pengene på Liverpool-seier!

Det er endelig duket for gruppespill i Champions League, og allerede på tirsdag starter spenningen! På San Paolo Stadium i Napoli skal Liverpool jakte revansje etter fjorårets 0-1-tap mot det italienske topplaget, og det gjenstår å se om de rødkledde klarer å komme seg gjennom gruppespillet uten en nervepirrende avslutning i gruppen.

Liverpool med drømmestart

Liverpool har startet Premier League på best tenkelige måte, for etter 5 kamper spilt står de med full pott. De har et giftig lag som vet hvordan målene scores, men mangler blant annet sisteskansen Alisson, og Keïta på sentral midtbane. Angrepsrekken med Salah, Mané og Firmino er fortsatt farlig, noe vi så da Origi gikk av banen etter en vridning mot Newcastle. Det gjenstår å se om belgieren også blir friskmeldt før kampen.

Napoli med uheldig tap

Napoli har spilt tre kamper i hjemlig liga så langt denne sesongen, og har kun avgitt poeng mot Juventus. Kampen var en thriller, for etter snaue timen lå de under med 3 mål. Med like mange reduseringer stod det uavgjort, og etter en uheldig klarering fra Koulibaly på et frispark satt ballen i eget nett to minutter på overtid. De har vist at de kan score mål denne sesongen, og med blant annet Dries Mertens og Lorenzo Insigne blir det ikke lett å forsvare seg.

Mer spenning i gruppe E

Gruppe E i årets Champions League-gruppespill byr på flere godbiter, for det blir norsk duell mellom Erling Braut Håland i RB Salzburg og Sander Berge i Genk. Førstnevnte storspilte på lørdag mot Hartberg i hjemlig liga og scoret hat-trick, sin andre for sesongen, i løpet av 38 minutter. Håland har vartet opp med storspill og fått 11 nettkjenninger på de første 7 kampene i Østerisk Bundesliga så langt. For Sander Berge og Genk ser det ikke like lyst ut, for mens RB Salzburg har vunnet samtlige, har Genk bare vunnet 3 av de første 7 for sesongen. Kampen blir det uansett spennende å følge med på når den blåses i gang!

Du kan vinne 22x pengene

Som nevnt kan både Napoli og Liverpool score mål, men vi holder en knapp på at Liverpool er hakket giftigere. Med 3.75 i odds på at Liverpool vinner og begge lag scorer kan du med kun 100 kr få en gevinst på 2250 kr!

Trinn for trinn

  1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye -> HER.
  2. Sett inn 100 kr og få 500 kr ekstra å spille for.
  3. Plasser alle pengene på «Liverpool Vinner og begge scorer» under «Kampvinner og begge lagene scorer»-kategorien.
  4. Du vinner (600×3.75=) 2250 kr om Liverpool vinner og begge lagene scorer.

Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.