Manchester United vs Leicester – Slik kan du få over 10x pengene på United seier

Etter en strålende sesongåpning på Old Trafford var det god stemningen blant United-fansen. I tiden som har fulgt har derimot jubelen latt vente på seg, og nå nærmer vi oss allerede den femte runden av årets Premier League-sesong. De rødkledde står bare med den ene seieren på hjemmebane, men sannsynligheten for en ny seier er ifølge bookmakerne høy.

Hvem scorer målene?

For de rødkledde har stjerneskuddet Daniel James notert seg med tre scoringer. 21-åringen satt også et for Wales, og har derfor fire mål på seks kamper for klubb og landslag. To andre spillere som også har vist et ønske om å score mål er Rashford og Martial med henholdsvis to mål hver. Så er det alltid spennende å se om det kommer noen glimrende gjennombruddsballer fra Pogba og flotte løp på kantene.

Historisk United-seier

Vi må tilbake til 2016 for å se sist Leicester tok med seg poeng fra Old Trafford, og den forøverige statistikken er i favør United med gigantiske proposjoner. Det er et halvt tiår siden sist United tapte mot Leicester. Det er altså 20 kamper siden siden sist Leicester har vunnet mot United.

Etter de siste seks kampene innbyrdes står United med 13 mål, mens The Foxes har satt 4 i nettmaskene. Vi kan fort se 2 eller 3 nettkjenninger til helgen, spesielt om vi også legger til i vurderingen at landslagssamlingen har gitt et tilskudd med krefter i godt trente United-ben. Dette er en uthvilt tropp som på en god dag kan hevde seg blant de beste, så her kan det fort bli målfest.

Slik får du 11-13 ganger pengene på United

ComeOn har satt Manchester United-seier til 1.86 i odds, noe som er brukbart. Det kan også være spennende å prøve seg på at begge lag scorer og over 2.5 mål til 2.15 i odds.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle pengene på seier til Manchester United (1.86 i odds) 
4. Du vinner (600*1.86) 1116 kr om Manchester United vinner

Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.