9

Liverpool vil utnytte Chelseas vaklende forsvar – få over 9 i odds på at de røde vinner

Finalen i UEFA Super Cup blir med to engelske lag når vinnerne av Champions League og Europa League møtes i Istanbul. Liverpool går inn i onsdagens kamp som favoritter mot et Chelsea som ble slått 4-0 forrige helg i Frank Lampards første tellende kamp som Blues-manager. Les videre til slutten av denne artikkelen for å se hvordan du kan få over 9 ganger pengene dine på seier til Liverpool.

Sterk seriestart av Liverpool

Jürgen Klopp fikk på fredag den ​​starten han ønsket for Premier League-sesongen da Liverpool slo Norwich City 4-1 på Anfield. Alle de fire målene til hjemmelaget kom i første omgang da Liverpool ga de grønn-gule kanarifuglene et krasjkurs i hvordan tempoet er i Premier League.

Mens the Reds forsvar lot besøkende Teemu Pukki score ett mål i andre omgang, så Liverpool- angrepet like bra ut som alltid til tross for at viktige Sadio Mane startet på benken. Imidlertid ble den senegalesiske stjernen knapt savnet siden Divock Origi hadde en utmerket opptreden på venstre flanke av Mohammed Salah og Firmino.

Dårlig forsvar senket Chelsea

Den ferske Chelsea-manageren Frank Lampard fikk en tellende debut som det er bare å glemme da produktive Manchester United slo Blues 4-0 på Old Trafford. I virkeligheten var ikke Chelsea så dårlige som målforskjellen antyder, men dårlig forsvar av Kurt Zouma og Andreas Christensen ødela for hele laget. Dessverre er det lite Lampard kan gjøre med tanke på å velge sitt midtstopperpar med Antonio Rudiger skadet og David Luiz solgt til Arsenal.

Chelsea hadde ballen mer enn Manchester United, men ble straffet av hjemmelagets kliniske avslutninger og raske kontringer. Ved å vite hvor gode Liverpool er til å presse og utnytte endringer i ballbesittelse, vil Lampard være naiv om det velges lignende taktikk mot Klopps menn.

Slik får du over 9 ganger pengene når Liverpool vinner

Finalen i UEFA Super Cup mellom Liverpool og Chelsea er en flott anledning til å spe på kontoen. Registrerer du deg som ny spiller hos ComeOn får du 500% opptil 500 kroner i bonuspenger. Satser du deretter 600 kroner på Liverpool-seier kan du vinne hele 948kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos ComeOn og les betingelser og vilkår nøye –> HER
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille fo
3. Plasser alle pengene på seier til Liverpool (1,58 i odds) 
4. Du vinner 948kr hvis Liverpool vinner Supercupen

Ikke mist denne flotte muligheten! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.