3

Liverpool – Arsenal i Premier league – Få 9x innsatsen nåt Liverpool vinner

Møtene mellom Liverpool og Arsenal har vært de mest underholdende kampene i Premier League de siste årene med mange mål. Regn med nok et spennende møte når de to klubbene møtes til dyst denne lørdagen. Les videre til slutten av denne artikkelen og se hvorfor Liverpool vil seire på Anfield, og hvordan du kan få 9 ganger pengene dine for seier.

Liverpool blir den virkelige testen for Arsenal

Arsenal har vunnet sine to åpningskamper i Premier League. På bortebane mot Newcastle og hjemme mot Burnley, men besøket i Liverpool vil fortelle mer om hvor Gunners står i forhold til de beste i Premier League. Sammenlignet med Liverpool fremstår Arsenal som et litt ubalansert lag. Med spillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette på topp er Gunners absolutt i stand til å score, men samtidig slipper det uforsiktige forsvaret inn for mange mål.

Forrige sesong slapp Arsenal inn så mye som 51 mål, og dermed endte Unai Emerys lag en plass unna spill i Champions League. Liverpool derimot var sikkerheten selv med kun 22 innslupne mål og en tapt kamp. Emery trenger virkelig å legge en slagplan for lørdag da Liverpool har kjørt over Arsenal i de siste tre hjemmekampene med 5-1, 4-0 og 3-1. Spanjolen er kjent for å prioritere det offensive spillet fremfor forsvarsspillet, men en dristig strategi kan vise seg å være kostbar da Liverpool vanligvis er på sitt beste mot Topp 6-lag som vil gjøre mer enn bare å beskytte eget mål.

Til tross for den forferdelige forsvarsstatistikken gjorde Emery lite i løpet av sommeren for å forsterke den bakre fireren. David Luiz ble signert den siste dagen i overgangsvinduet som erstatning for solgte Laurent Koscielny. Mens Luiz er strålende til å distribuere ballen, har grunnleggende forsvar aldri vært hans sterke side. Sommerens andre signering venstrebacken Kieran Tierney, vil ikke være klar for spill på lørdag.


Med Alisson ute med skade er Liverpool absolutt mindre sikre bak, men scoringsferdighetene til Mohamed Salah, Sadio Mane og Firmino bør til slutt avgjøre kampen i favør av Jürgen Klopps lag, som har knust Arsenal med 12 scoringer på deres tre siste Anfield-besøk.

Slik får du 9 ganger pengene på Liverpool-seier

Bookmaker Mobilebet er kjent for gode tilbud og tilbyr 1.51 i odds på at Liverpool slår Arsenal. Om du benytter deg av innskuddskampanjen til nye spillere kan du gjøre 100kr til 906kr.

Slik fungerer det:

1. Gå til kampanjesiden og les vilkår & betingelser → HER
2. Velg kampanje og sett inn 100kr og få 500 ekstra å spille for
3. Sats alle 600kr på at Liverpool vinner til odds 1.51
4. Hvis Liverpool vinner blir 100kr til 906kr.