9

Atletico Madrid mot Juventus i CL – Sånn får du 20x pengene på Juventus-seier

Det er klart for de første kampene i gruppespillet i Champions League, og i gruppe D blir det en skikkelig storkamp når Cristiano Ronaldo nok en gang returnerer til den spanske hovedstaden. Ett år etter at han forlot Spania etter mange år i Real Madrid for å spille for Juventus er det altså klart for et gjensyn med et av lagene som hans gamle klubb ofte slet med i La Liga. Skal Juventus få en god start på turneringen trenger de et godt resultat i den sannsynligvis vanskeligste bortekampen i gruppespillet. Se kampanjen nederst i artikkelen.

Atletico Madrid blir en hard nøtt borte, men anført av Ronaldo vinner Juventus

Hjemme på Wanda Metropolitano eller Estadio Metropolitano som er det offisielle navnet, er ikke Atletico Madrid noen kasteball. Det har Ronaldo merket mange ganger som en del av Real Madrid. Kampen på stadion hvor årets finale i Champions League ble spilt vil garantert bli en jevn og hard batalje. Atletico gir ikke ved dørene, men Juventus er heller ikke kjent for å gi seg uten sverdslag.

Lagene kjenner hverandre godt etter flere tidligere møter i Champions League, men Juventus har vært på handletur i sommer og sikret seg stjerneskuddet de Ligt fra Ajax. De holdt også på Dybala som kan være med å forsterke både offensivt og defensivt. Det var senest i fjorårets turnering at de barket sammen, den gang i 16-delsfinalen. Da ble det Atletico som vant den første kampen hjemme med 2-0. Imidlertid var ikke Den gamle dame fra Torino utslått av den grunn. Anført av Ronaldo som etter mange finaler i Champions League gjerne ville spille enda en finale, snudde Torino-laget det hele til sin fordel med en sterk 3-0-seier på hjemmebane etter tre mål av Cristiano Ronaldo. Det siste fire minutter før full tid. Vi tror at Juventus tar med seg noe av denne godfølelsen inn i den tøffe bortekampen i Madrid og med det klarer å overliste Atletico i deres egen storstue. Atletico kommer også fra et tap mot Ødegaard og Real Sociedad. Kampen starter på Wanda Metropolitano klokken 21.00 onsdag 18. september.

Få nesten 20x pengene om Juventus vinner mot Atletico Madrid i Champions League

Åpningskampen i gruppe D mellom Atletico Madrid og Juventus gir en super mulighet til å spe på kontoen. Registrerer du deg som ny spiller hos MobileBet får du 500% opptil 500 kroner i bonuspenger. Satser du deretter alle 600 kronene på seiere til Juventus kan du vinne hele 1980kr.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos MobileBet og les betingelser og vilkår nøye –> her
2. Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
3. Plasser alle 600kr på borteseier til Juventus (3,30 i odds)
4. Du vinner 1980kr hvis Juventus vinner CL-kampen mot Atletico Madrid

Ikke mist denne spillemuligheten! Vær oppmerksom på at oddsen kan endre seg og gjelder ved skrivetidspunktet.